Srixon golfballen bedrukken

De Srixon golfballen staan bekend om de hoge kwaliteit en worden door golfers over de hele wereld gebruikt. Met een Srixon golfbal weet u zeker dat u met één van de beste ballen ter wereld speelt. Tourspelers als Greame McDowell, Keegan Bradley, J.B. Holmes en Hideki Matsuyama spelen met ballen of materialen van Srixon. 

Bedrukt met uw eigen logo of naam leveren wij de Srixon Distance, Srixon Soft Feel en de Srixon AD333 . Laat u verrassen door onze scherpe prijzen, wij zijn in veel gevallen de goedkoopste van Nederland.


 

 • Srixon Distance
  Srixon Distance

  De Srixon Distance is een kwalitatief zeer goede golfbal die een veel zachter gevoel geeft dan de meeste "distance" golfballen. De bal geeft minder spin wat meer afstand waardoor ook minder zijwaartse afwijking.

  De bal is zeer…

  € 239,00
 • Srixon Soft Feel
  Srixon Soft Feel

  Srixon Soft feel is een zachte golfbal die zeer veel gevoel op en rond de green geeft. De Soft feel geeft minder spin op zowel de metalwoods als op de ijzers wat meer afstand met zich mee brengt.

  Prijs voor 12 dozijn (144 ballen)

  € 269,00
 • Srixon Soft Feel Lady
  Srixon Soft Feel Lady

  Srixon Soft feel Ladies is een 3-piece dames golfbalzachte golfbal die zeer veel gevoel op en rond de green geeft.De Soft feel is een geweldige dames golfbal (ook voor de lage HCPsters).

  De bal geeft minder spin op zowel de…

  € 269,00
 • Srixon AD 333
  Srixon AD 333

  De Srixon AD333 is een golfbal met een bijzonder zacht gevoel, heel erg veel spin met de korte ijzers en minder spin met lange ijzers en metalwoods.

  De bal is geschikt voor de serieuze golfer die afstand van de tee en…

  € 299,00
© 2011 - 2024 golfbalbedrukken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel