TaylorMade golfballen bedrukken

De Taylormade golfballen staan bekend om de hoge kwaliteit en worden door golfers over de hele wereld gebruikt. Met de TaylorMade TP5 en TaylorMade TP5X spelen top spelers als Jon Rahm, Jason Day, Rory Mcilroy, Dustin Johnson en Rickie Fowler.

Maar ook in de wat lagere prijsklasse beschikt TaylorMade over ballen met een fantastische prijs-kwaliteit verhouding, Met de Distance +, Tour Soft en Tour Response heeft TaylorMade een goede bal, voor een super prijs. Laat u verrassen door onze scherpe prijzen, want wij zijn in veel gevallen de goedkoopste van Nederland


 

 • TaylorMade Distance +
  TaylorMade Distance +

  De nieuwe Taylormade Distance + is één van de zachtste golfballen (77 compressie) op de markt ooit gemaakt. De 2 piece constructie met 77 compressie is ontworpen voor maximale ball speed en dus afstand..

  De Distance + 2 piece…

  € 239,00
 • TaylorMade SpeedSoft
  TaylorMade SpeedSoft

  De Taylormade SpeedSoft bal is ontwikkeld na het onderzoeken van duizenden golfers over wat ze nodig hebben van een golfbal.

  De bal is ontworpen voor de speler die een zacht gevoel zoekt zonder afstand in te leveren.

  Een uniek…

  € 299,00
 • TaylorMade Tour Response
  TaylorMade Tour Response

  De nieuwe Taylormade Project Tour Response is de grote broer van de Taylormade Soft Response bal. Tour Response is speciaal ontworpen voor de speler die op zoek is naar tourprestaties voor minder geld.

  De ultra-lage 40…

  € 399,00
 • TaylorMade Tour Response
  TaylorMade Tour Response

  De nieuwe Taylormade Project Tour Response Geel is de grote broer van de Taylormade Soft Response bal. Tour Response is speciaal ontworpen voor de speler die op zoek is naar tourprestaties voor minder geld.

  De ultra-lage 40…

  € 399,00
 • TaylorMade TP 5
  TaylorMade TP 5

  De nieuwe TaylorMade TP 5 is dé topbal van TaylorMade. Deze 5 priece golfbal vliegt verder dan alle andere TaylorMade ballen en is ook de zachtste bal die ze momenteel op de markt hebben.

  Met een binnenkern van 3 lagen en een…

  € 530,00
 • TaylorMade TP 5X
  TaylorMade TP 5X

  De nieuwe TaylorMade TP 5X is dé topbal van TaylorMade. Deze 5 priece golfbal vliegt hoger dan zijn broertje, de TP 5 bal, heeft hetzelfde zachte gevoel en geeft nog steeds extreme afstand.

  Met een binnenkern van 3 lagen en een…

  € 530,00
© 2011 - 2024 golfbalbedrukken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel