U bent nu in de WEBSHOP van golfbalbedrukken.nl

Op deze pagina kan u een kijkje nemen welke ballen wij allemaal aanbieden en wat de bijbehorende prijzen zijn.

Alle prijzen van de golfballen die wij aanbieden met bedrukking zijn exclusief 21% btw.

De ballen worden altijd bij de golfmerken zelf bedrukt en voorzien van een beschermlaag of uren lang uitgehard in de oven. Dit zorgt voor de beste kwaliteit bedrukking en voorkomt een snelle beschadiging van de opdruk. Onze leveranciers werken allen met een minimale afname van 12 dozijn (144 ballen) of meer. Per bal is op de pagina  me minimale hoeveelheid aangegeven met de bijbehorende prijs exclusief btw.

De levertijd van de bedrukte golfballen is ongeveer 3 weken. Na het plaatsen van uw bestelling wordt u gevraagd het logo in een EPS op JPG bestand te mailen naar info@golfbalbedrukken.nl . Met uw logo laten wij een digitale drukproef voor u maken. Binnen een paar dagen ontvangt u deze drukproef en na goedkeuring hiervan kunnen we de ballen binnen ca 3 weken leveren.

Voor alle vragen of afwijkende aantallen stuurt u even een mailtje naar info@golfbalbedrukken.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

De beller is natuurlijk altijd sneller! Van dinsdag tot en met zaterdag is onze golfwinkel Club Dé Hockey en Golfspecialist geopend en kan u met al uw vragen terecht bij onze medewerkers. Naast golfballen kunnen wij uiteraard ook tassen, towels, pitchforks, caps enz. met logo`s leveren.

Ook voor al uw andere golfprijzen kan u bij ons terecht! Bezoek onze winkel op www.club-hockey-golf.nl

 

 

Wij zijn bereikbaar op 013 5369273

Ons bezoekadres is:

Club Dé Hockey en Golfspecialist BV

Ringbaan Zuid 301

5025 SZ Tilburg

© 2011 - 2019 golfbalbedrukken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel